De Volleybaldames krijgen van 6 t/m 12 januari 2020 een unieke kans om zich voor eigen publiek te plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. Het Europees olympisch kwalificatietoernooi (OKT) is het laatste toernooi waar een ticket voor Tokio kan worden verdiend. Nederland strijdt met zeven andere landen om één beschikbaar ticket. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Apeldoornse Omnisport. 

Voorinschrijven kan tot 24 oktober

Front row tickets bestellen: zo werkt het
Wil je bovenop de actie zitten? Meld je dan aan om kans te maken op een plek op de eerste of tweede rij in het Omnisport. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, kom je op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je zodra de front row tickets in de verkoop gaan een e-mail met een unieke ticketlink. Daarmee kun je front row tickets voor het OKT bemachtigen. Voorinschrijven kan t/m 23 oktober. Jouw mail met daarin de ticketlink ontvang je kort daarna.*

Let op: Je voorinschrijving biedt geen garantie op front row tickets. Als je je inschrijft, ontvang je een link waarmee je als eerste de kans krijgt om front row tickets te bestellen. Op=op dus houd je mail goed in de gaten. 

*Het definitieve OKT-speelschema moet goedgekeurd worden door de Europese volleybalbond. De exacte datum dat dit gebeurt is nog niet bekend. Om die reden kunnen we op dit moment nog geen precieze data communiceren over zowel het wedstrijdprogramma als de ticketverkoop.  

Meld je aan voor de voorinschrijving